HORARI:


HORARI:
De dimarts a dissabte: de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00
Diumenge: de 09:30 a 14:00
Dilluns tancat
Tel. 93 888 90 55

La Masia elabora els seus propis embotits com el bull blanc i negre, la catalana, el fuet, la somaia, el xoriç, la botifarra negra, cuita i d'ou o també la botifarra bona.
A La Masia també hi podeu trobar gra cuit i PLATS CUINATS cada dia de la setmana. Des de canelons, galtes de porc, vedella estofada, vedella lligada, macarrons, xipirons amb patates, pollastre a la cassola, conill, sopa torrada amb pilotilles, llenties amb suc... i molt més!!

Vine a veure'ns!
A La Masia cuinem per tu!!


dilluns, 21 de juliol de 2014

Afegim pa els diumenges!

Com sempre, a La Masia, intentem satisfer les necessitats dels nostres clients, del poble i de la gent que passa per Sant Bartomeu.
Per això mateix, des d'aquest mes passat, els diumenges (només els diumenges), a La Masia també hi podeu venir a comprar pa i pastes del dia.
Us oferim pa del dia, com barres, baguets, rodons (tallats i sense tallar), barretes petites, pans de viena (rodons i llargs), pa rústic, integral i més! També pastes com croissants, croissants de xocolata i donuts.
Tota aquesta varietat ens la fan arribar de pastisseria, per tant no és precongelat i en definitiva molt més bo.

Com a servei especial, si voleu un pastís personalitzat per celebrar aniversaris, festes o senzillament per gaudir d'unes bones postres, també us el farem arribar si ens l'encarregueu abans.

Així doncs, esperem facilitar-vos els diumenge amb un bon pa!


Cap comentari:

Publica un comentari