HORARI:


HORARI:
De dimarts a dissabte: de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00
Diumenge: de 09:30 a 14:00
Dilluns tancat
Tel. 93 888 90 55

La Masia elabora els seus propis embotits com el bull blanc i negre, la catalana, el fuet, la somaia, el xoriç, la botifarra negra, cuita i d'ou o també la botifarra bona.
A La Masia també hi podeu trobar gra cuit i PLATS CUINATS cada dia de la setmana. Des de canelons, galtes de porc, vedella estofada, vedella lligada, macarrons, xipirons amb patates, pollastre a la cassola, conill, sopa torrada amb pilotilles, llenties amb suc... i molt més!!

Vine a veure'ns!
A La Masia cuinem per tu!!


dilluns, 18 de febrer del 2013

Preparem la Fira

Un any més, el primer diumenge de març, aquest any el dia 3, Sant Bartomeu del Grau torna amb la fira de Natura i Muntanya.
Hi podreu trobar una gran varietat de parades mostrant-vos aliments, productes i mostra d'activitats de les entitats que hi tenim al poble. També hi haurà activitats per als més petits de casa o cursa d'orientació per als més atrevits. Varies exposicions i xerrades molt interessants us hi esperen.
Aquest any la fira és especial per La Masia, doncs des de que va canviar de mans, és el primer any que hi participem. Tindrem una carpa on exposarem i vendrem els aliments elaborats per nosaltres. Recordeu que, com sempre, tindrem PLATS CUINATS perquè pogueu menjar bé i disfrutar de la fira del poble!

Us animem a assistir-hi!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada