HORARI:


HORARI:
De dimarts a dissabte: de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00
Diumenge: de 09:30 a 14:00
Dilluns tancat
Tel. 93 888 90 55

La Masia elabora els seus propis embotits com el bull blanc i negre, la catalana, el fuet, la somaia, el xoriç, la botifarra negra, cuita i d'ou o també la botifarra bona.
A La Masia també hi podeu trobar gra cuit i PLATS CUINATS cada dia de la setmana. Des de canelons, galtes de porc, vedella estofada, vedella lligada, macarrons, xipirons amb patates, pollastre a la cassola, conill, sopa torrada amb pilotilles, llenties amb suc... i molt més!!

Vine a veure'ns!
A La Masia cuinem per tu!!


dimarts, 6 de novembre del 2012

Afegim llegums

Com comentàvem en un post anterior, els llegums són uns aliments molt importants per a la nostra dieta.
És per això que a La Masia afegim dos tipus més de llegum a la setmana i d'aquesta manera també trobareu més varietat.
Es tracta de la mongeta vermella i de la soja.

Així doncs, aqui teniu els llegums que podeu trobar cada dia: 

  - DIMARTS: Cigró petit
  - DIMECRES: Cigró gran
  - DIJOUS: Mongeta blanca i/o mongeta vermella
  - DIVENDRES: Llenties i/o soja



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada